Return to site

Видове Игри На Рулетка

Въпреки че може да изглежда, че всяко рулетка, с което се приближавате, е същото, има няколко малки отклонения, които трябва да търсите, особено ако искате да подобрите шансовете си за спечелване.

Европейска рулетка
Това е игра по начина, по който първоначално е построена. Колелото на Европейската рулетка изобразява числата 1-36. Заедно с тези числа има числото 0. Това е 37-то число, което дава на къщата ръба. Изборът на някое от отделните числа плаща 35:1 За всеки залог на Чип и ще разгледаме различните залози, които можете да направите малко по-долу на тази страница.

Американска рулетка
Когато играта беше въведена в американските казина, това беше стандартната европейска версия на играта. Въпреки това, тъй като играта придоби популярност, американците решиха да добавят бръчка към игралното поле. Вместо 37-то число на колелото, американската версия на рулетката предлага 38-то число, двойна нула. Това означава, че Колелото на американската рулетка удвоява предимството на къщата, което, разбира се, е ужасно за играчите.

Френска рулетка
Тази версия на рулетката, въпреки че страната е изобретател на играта, не се среща на твърде много места и, разбира се, в нито една от страните в Северна Америка. Френската маса за рулетка е точно същата като европейската версия, само с 37 номера. За френската рулетка обаче има някои други видове залози, които не съществуват, когато играете други версии на играта в списък на най-добрите казина на живо в България. Те включват залози "застрахователен стил", когато топката се приземи на нула. В по-голямата си част е малко вероятно да срещнете тази версия на играта.

Канаста
Ако случайно се окажете в Латинска Америка, може да срещнете игра, която е много подобна на рулетка, но без колело. Тази игра се нарича Канаста и това е по същество една и съща игра. Основната разлика е, че има пинг-понг стил топка с всеки от номерата, представени върху него, и топките се въртят в клетка в Бинго стил. Има хора, които се кълнат в тази игра, но повечето хора са склонни да предпочитат колелото на клетката, така че канастата не е нараснала, за да бъде много по-голяма от местната версия за латиноамериканските играчи.

Трета Нула
Понастоящем тези маси се тестват в американски казина. В това, което може да се счита само за акт на алчност, някои казина вече са добавили трета нула към колелото на рулетката. Това още веднъж увеличава предимството на къщата и докато подозираме, че много играчи дори няма да забележат, когато седнат на масата, не можем да препоръчаме тази игра на никого – ако видите трета нула на колелото, което гледате, обърнете се и се отдалечете!

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly